HÄÄKUVAUS

HÄÄKUVAUS

TULE TOTEUTTAMAAN ELÄMÄSI TÄRKEIN PÄIVÄ MEILLE

HÄÄKUVAUS

Hääkuvaus edellyttää onnistuakseen kuvaustekniikan hallintaa. Lisäksi kuvaajan on kyettävä eläytymään kuvaustilanteeseen ja luomaan välitön ilmapiiri, jossa kuvattavan persoonallisuus tulee esiin jännittämättä ja pakottamatta. Hyvät hääkuvat välittävät tunnelmaa ja säilyvät tuoreina ja elävinä vuodesta toiseen.

Kyseessä on elämäsi kohokohta, joka vaatii arvoisensa kohtelun. Siksi varma valinta on Studio Salama.

Hääkuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai aidossa miljöössä, toiveidesi mukaan.

STUDIOHÄÄKUVAUS

  • Ennen kuvausta sovitaan palaveri, jossa käydään kuvaajan kanssa valitaan taustat, joille kuvat otetaan. Taustavaihtoja on useampia ja niiden valinnan helpottamiseksi referenssikuvien katsomisesta on hyötyä. Lisäksi referenssikuvien katsomisesta on se hyöty, että asiakkaat voivat kertoa, mitkä eritoten miellyttävät ja miksi niin kuvaaja pääsee sitä paremmin kiinni, millainen maku asiakkailla on.

Aikataulu – hääpäivänä kuvauksen aikataulun on mentävä nappiin

  • Tavallisesti hääpari tulee studiolle kampaamoajan jälkeen. Kuvaukselle varataan aikaa 1 tunti ja kuvaaja huolehtii, ettei aika ylity, koska hääpäivänä on aina minuuttiaikataulu. Kun aika on etukäteen tiedossa, hääpari voi rentoutua ja keskittyä kuvauseen. Kirkossa onkin sitten hyvä olla noin 20 – 30 minuuttia ennen vihkimistä. Studiolle kannattaa tulla mieluiten hiukan etuajassa, ettei varattu aika tuhlaannu ja aikataulu käy tiiviiksi.

Hyvä muistaa!

  • Sormukset, hääkimppu sekä sulhasen kukka on tärkeä muistaa ottaa mukaan kuvaukseen (ja vielä tärkeämpää ne on muistaa ottaa mukaan studiosta lähtiessä 🙂 ). Mikäli kaasot ja bestmanit tulevat mukaan kuvauksiin, heille myös kukat mukaan. Näiden tavaroiden mukaan ottamisen voi delegoida vaikkapa kaasojen tehtäväksi.

MILJOOHÄÄKUVAUS

  • Kuvauspaikoilla käynti ennakkoon on elintärkeää. Käynti kannattaa ajoittaa mahdollisimman lähelle kuvausajankohtaa ja myöskin niin, että kellonajallisesti se osuu samaan hetkeen kuin varsinainen kuvaus niin valon, varjot ja auringonpaisteen ym. voi ottaa huomioon. Vaikka ilma ei välttämättä ole samanlainen kuvauspäivänä, valmistautumisesta on iso hyöty.

Aikataulu – hääpäivänä kuvauksen aikataulun on mentävä nappiin

  • Kuvaukseen varataan aikaa 2 – 3 tuntia, sillä ulkona kuvatessa haasteita ja muuttujia on aina paljon enemmän ja vaikkapa sadekuuron odotteluun voi mennä tovi.

Bestmanit ja kaasot mukaan avuksi!

  • Bestmanit ja kaasot voivat olla hyvänä apuna kuvaajalle ja hääparille; kantamassa kuvausvälineitä kuvauspaikalle, pitämässä valoja ja heijastimia pystyssä ym.Teen yhteistyötä laulaja-muusikko Vesa Nurmisen kanssa.Vesa on erinomainen valinta häihin tuomaan miellyttävää tunnelmaa. Hänen laajasta biisivalikoimasta löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivat kappaleet. Vesan läsnäolo miellyttävänä ja nöyränä ihmisenä on saanut useilta asiakkailta paljon kiitosta!

YHTEYSTIEDOT

Juho Tauriainen
Valokuvaamo Studio Salama
040 743 8373
valokuvaamo@studiosalama.fi
Piisilta 1, 91100 Ii

AVOINNA

Salama avoinna ajanvaraukselle
varaa aika
www.vello.fi/studiosalama