LAPSIKUVAUS

LAPSIKUVAUS

IKUISTA TOUKKASI KOHELLUKSET

LAPSIKUVAUS

SUPER FANTSUU

Lapsikuvaus ammattikuvaajan toteuttamana on yleistynyt viime vuosina. On tärkeää, että lapsi voi kuvaustilanteessa olla luonnollisesti oma itsensä. Studio Salamassa lapsi saa leikkiä ja toteuttaa itseään, olla itsensä näköinen.

Aikaa kuvaukseen varataan reilusti niin että lapsi saa totuttautua ymäristöön rauhassa ja taukoja voidaan pitää. Silloin syntyvät parhaat kuvat, vauhdikkaat tai rauhallisemmat. Tärkeintä on, että lapsen persoonallisuus tulee kuvissa esille. Se vaatii kuvaajalta ammattitaitoa, johon kuuluu myös ihmistuntemus ja eläytymiskyky erilaisiin kuvaustilanteisiin. Siksi Studio Salama on varma valinta kun haluat lapsellesi parasta.

Lapsikuvaus voidaan luonnollisesti tehdä myös sisaruskuvauksena. Suurta suosiota on myös saanut niin sanottu Newborn – kuvaus eli vauvakuvaus. Kuvaukset voimme toteuttaa studiossa tai miljöössä, valintasi mukaan.

Lapsikuvaus asiakkaan luona tai erikseen sovitussa paikassa Oulun tai Iin lähiseudulla alk. 250 euroa (sis. 5 käsiteltyä kuvaa digitaalisena).

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Studio Salamalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.

LAPSIKUVAUS

VIIMEISIMMÄT TYÖNÄYTTEET

YHTEYSTIEDOT

Juho Tauriainen
Valokuvaamo Studio Salama
040 743 8373
valokuvaamo@studiosalama.fi
Piisilta 1, 91100 Ii

AVOINNA

Salama avoinna ajanvaraukselle
varaa aika
www.vello.fi/studiosalama