MUOTOKUVAUS

MUOTOKUVAUS

ERINOMAINEN ESIMERKIKSI MERKKIPÄIVILLE

MUOTOKUVAUS

SALAMA TALTIOI MUOTOSI

Muotokuvaus liittyy tavallisimmin elämän merkkitapahtumiin ja erilaisiin käännekohtiin. Muotokuvaus esimerkiksi syntymäpäivänä, hääpäivänä tai eläkkeelle siirtyessä on mainio tapa tallettaa tärkeitä hetkiä kuviksi ja arvokkaiksi muistoiksi.

Hyvä muotokuva kertoo aina jotakin olennaista kuvattavan persoonallisuudesta, joka kuvaajan on osattava tuoda esiin aidolla ja luonnollisella tavalla. Kuvaajan ammattitaito, oikeiden kuvakulmien ja oikean valaistuksen valinta, kuvattavan arvostaminen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen ovat ratkaisevan tärkeitä kuvauksen onnistumiseksi.

Siksi Studio Salama on varma valinta kun harkitset muotokuvan ottamista merkkipäivänäsi tai vaikkapa ihan muuten vaan!

Muotokuvaus asiakkaan luona tai erikseen sovitussa paikassa Oulun tai Iin lähiseudulla alk. 250 euroa (sis. 5 käsiteltyä kuvaa digitaalisena).

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Studio Salamalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.

”Päätettiin ottaa Oulun seudun Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n hallituksesta yhdenmukaiset muotokuvat ja kilpailutettiin valokuvauspalvelut. Juho rakensi studion hallituksen kokouksen perään samaiseen kokoustilaan ja otti kuvat. Juho kyllä heittäytyi tilanteeseen aivan yhtä lailla kuin lapsi- tai perhekuvaukseen. Karskimpikin mies hymyili.
Yllätyin täysin, miten hyvin kuvat onnistuivat ja otin oman kuvani joka paikkaan profiilikuvakseni. Myös moni muu hallituksen jäsen näkyi tehneen samoin.”

Juha ”Vauhtipyörä” Ahola

MUOTOKUVAUS

VIIMEISIMMÄT TYÖNÄYTTEET

YHTEYSTIEDOT

Juho Tauriainen
Valokuvaamo Studio Salama
040 743 8373
valokuvaamo@studiosalama.fi
Piisilta 1, 91100 Ii

AVOINNA

Salama avoinna ajanvaraukselle
varaa aika
www.vello.fi/studiosalama