PERHEKUVAUS

PERHEKUVAUS

”Perhe on kuin orkesteri, jossa jokainen soittaja tietää paikkansa ja tehtävänsä ja pyrkii harjoituksen kautta harmoniaan.” – Evelyn Mills Duval 

PERHEKUVAUS

AMMATTITAIDOLLA

Perhekuvaus tallentaa arvokkaita muistoja ja tunnelmia yhdessä lasten kanssa vietetyistä vuosista. Jos perheessäsi on lemmikkejä, tuo ne mukaan kuvaukseen! Näin kaikki perheenjäsenet saadaan yhteiseen potrettiin, joka ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Studio Salaman tiloissa perhekuvaus toteutetaan ammattitaidolla toiveidesi mukaan, rennonpana tai hillitympänä.

Sinä päätät, Studio Salama toteuttaa!

Perhekuvaus asiakkaan luona tai erikseen sovitussa paikassa Oulun tai Iin lähiseudulla alk. 250 euroa (sis. 5 käsiteltyä kuvaa digitaalisena).

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Studio Salamalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.

Sain ystäviltäni läksiäislahjaksi lahjakortin Studio Salamaan. Otimme perhekuvia ja samalla muotokuvia tytöistä ja itselleni sain päivitettyä kuvan CV:tä varten. Tytöt olivat vilkkaalla päällä kuvauksissa, mutta niin vain Juho onnistui Aku Ankka -imitaatioilla ja muulla heittäytymisellä luomaan tilanteen leppoisaksi ja kuvaus onnistui.

Tykkäsin kuvista niin paljon, että teetin lisäksi pari isompaa canvastaulua niistä kotiimme. Ihana läksiäislahja.

-Riikka Karvonen-

PERHEKUVAUS

VIIMEISIMMÄT TYÖNÄYTTEET

YHTEYSTIEDOT

Juho Tauriainen
Valokuvaamo Studio Salama
040 743 8373
valokuvaamo@studiosalama.fi
Piisilta 1, 91100 Ii

AVOINNA

Salama avoinna ajanvaraukselle
varaa aika
www.vello.fi/studiosalama