Tulostus

Tulostus

Tarjoamme paljon erilaisia tulostuspalveluita pienistä lehtisistä esitteisiin sekä suuriin ulkotulosteisiin. Olemme esimerkiksi tulostaneet ravintoloiden ulkomainoksia sekä ruokalistoja.

  • Mitä tulostuksia tarjoamme?
    • Esitteet, lehtiset ja muut pienet tulosteet
    • Suuret ja ulkotulosteet
    • Muut tulosteet
  • Kuinka paljon tulostus maksaa

Mitä tulostuksia tarjoamme?

Tarjoamme paljon erilaisia tulostuspalveluita pienistä lehtisistä esitteisiin sekä suuriin ulkotulosteisiin.


Esitteet, lehtiset ja muut pienet tulosteet

Voimme tulostaa suuriakin määriä erilaisia esitteitä, lehtisiä, valokuvia tai muita pieniä tulosteita.


Suuret sisätulosteet ja ulkotulosteet

Saat kauttamme myös roll-upit, suuret seinätulosteet sekä julisteet. Laitteistomme myös mahdollistaa suurten ulkotulosteiden tulostamisen. Tarjoamme myös suunnittelupalvelua.


Muut tulosteet

Jos sinulla on jokin idea tulosteeksi, niin ota yhteyttä. Pyrimme antamaan hinta-arvion ja toimitusajan projektille mahdollisimman nopeasti.


Kuinka paljon tulostus maksaa

Tulosteen hintaan vaikuttaa tulosteen materiaali, koko sekä toimitusmäärä. Soita 040 7438373 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin kerromme lisää.

Tarvitsetko valokuvaajaa tai tulostusta?

Jos et löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja valokuvauksesta, tulostuksesta tai muista palveluistani, niin soita tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Vastaan yhteydenottoihin aina saman päivän aikana.

Vaikka et olisi täysin varma tarpeistasi, niin aina voit silti kysyä. Tunnen paljon eri alojen yrittäjiä ja pyrin aina auttamaan, vaikka suoraa palvelua et minulta löytäisikään. Odotellessa yhteydenottoani voit käydä lukemassa yritysesittelyn sekä tutustumassa blogiini.

Yhteistyöterveisin
Juho "Salama" Tauriainen

Soita 040 7438373 Varaa aika