VAUVAKUVAUS

VAUVAKUVAUS

OHIKIITÄVÄ HETKI

VAUVAKUVAUS

Vauvakuvaus kuuluu ohikiitävään jaksoon elämässäsi, jonka ikuistaminen kauniiksi kuviksi on tärkeää. Siksi vauvakuvat eli Newborn- kuvat ovat saavuttaneet niin suuren suosion. Parhaiten kuvaus onnistuu yleensä sylikuvina, joissa lapsi on turvallisesti isän tai äidin sylissä. Näin saadaan tallennettua kiireetön, intiimi hetki, johon sisältyy paljon rakkautta, kiintymystä ja läheisyyden tunnetta. Vauvakuvaus tehdään tavallisimmin kun lapsesi on muutaman viikon tai maksimissaan parin kuukauden ikäinen.

Studion Salama valokuvaaja Juho Tauriainen on Newborn – kuvauksen kokenut ammattilainen. Kun haluat takeen onnistuneesta lopputuloksesta, ota yhteyttä Studio Salamaan.

Vauvakuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai aidossa miljöössä (kotonanne) valintasi mukaan.

Sinä päätät, Studio Salama toteuttaa!

Vauvakuvaus asiakkaan luona tai erikseen sovitussa paikassa Oulun tai Iin lähiseudulla alk. 250 euroa (sis. 5 käsiteltyä kuvaa digitaalisena).

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Studio Salamalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.

VAUVAKUVAUS

VIIMEISIMMÄT TYÖNÄYTTEET

YHTEYSTIEDOT

Juho Tauriainen
Valokuvaamo Studio Salama
040 743 8373
valokuvaamo@studiosalama.fi
Piisilta 1, 91100 Ii

AVOINNA

Salama avoinna ajanvaraukselle
varaa aika
www.vello.fi/studiosalama