Valokuvaus

Valokuvaus

Valokuvaus-palvelut vuosien kokemuksella. Studio Salamalla on vankkaa kokemusta ja osaamista yleisimmistä kuvauslajeista ja erityispaino on erilaisissa massakuvauksissa.


Mitä valokuvauksia tarjoamme?

Studio Salamalla on vankkaa kokemusta ja osaamista yleisimmistä kuvauslajeista ja erityispaino on erilaisissa massakuvauksissa.

Ryhmäkuvaukset (massakuvaukset)

Massakuvauksissa eli isompien ryhmien kuvauksissa kokemus puhuu puolestaan, jotta kuvausten aikataulut pitävät ja asiakkaat saavat laadukkaita kuvia. Koulutus antaa pohjan ammattitaidolle, mutta lisäksi tarvitaan kokemusta eri kuvaustilanteista ja erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta.

Studio Salama toteuttaa ryhmäkuvauksia ympäri Suomen. Lue lisää erilaista ryhmäkuvauksista:

Varuskuntakuvaukset Oulu Kainuu Sodankylä. Valokuvaus Oulu Ii
Olemme kuvanneet useita saapumiseriä. Kuvaukset sisältävät yleensä satoja yksilökuvauksia ja kymmeniä ryhmäkuvauksia.

Yksilökuvaukset

Yksilökuvaustilanteessa tavoitteena on saada aikaan asiakkaalle miellyttävä kokemus. Teemme useita erilaisia yksilökuvauksia ja vaikka et löydä suoraan tietoa toiveistasi, niin voit laittaa viestiä ja kysyä lisätietoja.

Studio Salama toteuttaa yksilökuvauksia Oulun lähiseudulla (Ii, Oulu, Kempele, Haukipudas, Oulunsalo). Lue lisää erilaista yksilökuvauksista:

Yksilökuvaus
Yksilö- ja CV-kuvaus voidaan tehdä myös kuvattavan omissa tiloissa, jolloin kuviin saadaan lisää persoonallisuutta.

Muut kuvaukset

Tarjoamme paljon myös erilaisia kuvauksia. Esimerkiksi tapahtumakuvaus sekä yritysten tuotekuvaus joko paikan päällä tai studiossamme. Olemme myös kuvanneet paljon perhekuvauksia (perhe-, sisarus-, lapsi tai vauvakuvaus).

Studio Salama toteuttaa toteutamme pienempiä kuvauksia Oulun lähiseudulla sekä isompia ryhmäkuvauksia ympäri Suomea. Lue lisää kuvauksista:

Tuotekuvaus
Studiossamme voitte kuvata isotkin määrät erilaisia tuotekuvia.

Missä Studio Salama tarjoaa palveluita

Studio Salama toteuttaa toteutamme pienempiä kuvauksia Oulun lähiseudulla (Ii, Oulu, Kempele, Haukipudas, Oulunsalo) sekä isompia ryhmäkuvauksia ympäri Suomea.


Kuinka paljon valokuvaus maksaa

Yksilökuvaukset sekä pienemmät kuvaukset voidaan tehdä pakettihinnoittelulla, jolloin hinta määräytyy oheisen taulukon mukaan. Isommissa kuvauksissa saat nopeasti hinta-arvion soittamalla tai pyytämällä tarjouksen yhteydenottolomakkeella.

 • Passikuvaus 26 €
 • Yksilö- ja CV-kuvaus 200 €
 • Muotokuvaus 200 €
 • Tapahtumakuvaus 800 €

Mitä kannattaa ottaa huomioon valokuvauksessa

Valokuvauksessa kuvaajan henkilökohtaiset ominaisuudet ovat ratkaisevassa roolissa. Kuvaajalta vaaditaan herkkyyttä, tunneälyä ja kykyä eläytyä kuvaustilanteeseen niin, että aito yhteys kuvattavaan henkilöön syntyy. Vapautuneessa ja rennosssa ilmapiirissä syntyvät parhaat kuvat, joissa kuvattavan persoonallisuus tulee esiin ja kuvaustilanteen tunnelma välittyy aidolla tavalla katsojalle. Jokainen kuvaustilanne on hieman erilainen, joten pyrimmekin antamaan tarkat tiedot kuvattavalle ennen kuvaukseen saapumista. Voit pyytää tarjouksen tai kysyä lisätietoja joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla suoraan meille.

Tarvitsetko valokuvaajaa tai tulostusta?

Jos et löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja valokuvauksesta, tulostuksesta tai muista palveluistani, niin soita tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Vastaan yhteydenottoihin aina saman päivän aikana.

Vaikka et olisi täysin varma tarpeistasi, niin aina voit silti kysyä. Tunnen paljon eri alojen yrittäjiä ja pyrin aina auttamaan, vaikka suoraa palvelua et minulta löytäisikään. Odotellessa yhteydenottoani voit käydä lukemassa yritysesittelyn sekä tutustumassa blogiini.

Yhteistyöterveisin
Juho "Salama" Tauriainen

Soita 040 7438373 Varaa aika

  Koti
  Valokuvaus
  Palvelut
  Yritys
  Blogi
  Yhteydenotto
  Ajanvaraus