Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus on erittäin tärkeä osa yrityksen kuvauksia. Nettisivuilla on ehdottomasti oltava valokuvaajan ottamat tuotekuvat, ei itseotettuja kännykkäkamerakuvia tai kuvapankkikuvia. Tuotekuvia on helppo hyödyntää myös SoMe-kanavissa kuten Facebookissa ja Instragramissa. Kerran otetuista hyvistä kuvista on markkinoinnin kannalta hyötyä pitkäksi aikaa.

Älä epäröi olla yhteydessä, mikäli tuotekuvaus herättää ajatuksia. Suunnitellaan yhdessä, miten tuotteenne saadaan näyttämään niin hyvältä kuin mahdollista.

Studio Salama on toteuttanut tuotekuvauksia kirjaimellisesti wc-paperista a’la carte -ruoka-annoksiin.

Olkoonkin kyse paikallisesta pitseriasta, grillistä tai isommasta ravintolaketjusta, ruokien markkinoinnissa houkuttelevan ja herkullisen näkökiset kuvat myyvät. Verkkokaupoissa itseottamilla huonoresoluutioisilla kuvilla suorastaan munaa itsensä. Myöskään kuvapankkikuvat, joita muutkin käyttävät, eivät ole parhaita.

tuotekuvaus oulu
Studiossamme voitte kuvata isotkin määrät erilaisia tuotekuvia.

Tarvitsetko valokuvaajaa tai tulostusta?

Jos et löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja valokuvauksesta, tulostuksesta tai muista palveluistani, niin soita tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Vastaan yhteydenottoihin aina saman päivän aikana.

Vaikka et olisi täysin varma tarpeistasi, niin aina voit silti kysyä. Tunnen paljon eri alojen yrittäjiä ja pyrin aina auttamaan, vaikka suoraa palvelua et minulta löytäisikään. Odotellessa yhteydenottoani voit käydä lukemassa yritysesittelyn sekä tutustumassa blogiini.

Yhteistyöterveisin
Juho "Salama" Tauriainen

Soita 040 7438373 Varaa aika

  Koti
  Valokuvaus
  Palvelut
  Yritys
  Blogi
  Yhteydenotto
  Ajanvaraus