Rippikoulukuvaus

Rippikoulukuvaus

Rippikoulukuvaus helposti ostettavana palveluna. Studio Salamalla on vuosien kokemus rippikoulukuvauksista ympäri Suomea. Joka kesäinen kiertue kattaakin yli puoli Suomea aina Etelä-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle.

Asiakkaat ovat kiittäneet siitä, että kuvaaja on aina sama miellyttävä persoona, jolla on pitkää pinnaa ja huumoria, joita massakuvaukset kaikkine liikkuvine osineen ja säätöineen vaatii. Kokemus on tuonut rutiinia siten, että koko prosessin organisointi toimii ja palvelun tilaajalle kaikki on mahdollisimman vaivatonta alkumetreiltä loppuun saakka.

Referensseinä on lukuisia kouluja ja päiväkoteja Pohjois-Pohjanmaalta, Kainuun Prikaati sekä useita rippikoululeirejä Etelä-Suomesta aina Pohjois-Pohjanmaalle saakka.

Teemme myös muita ryhmäkuvauksia

Rippikoulukuvaus Oulu Ii Pohjois-Suomi
Studio Salama toteuttaa ympäri Suomea rippikoulukuvauksia. Mm. Suomen Rauhanyhdistyksen kanssa yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan.

Tarvitsetko valokuvaajaa tai tulostusta?

Jos et löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja valokuvauksesta, tulostuksesta tai muista palveluistani, niin soita tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Vastaan yhteydenottoihin aina saman päivän aikana.

Vaikka et olisi täysin varma tarpeistasi, niin aina voit silti kysyä. Tunnen paljon eri alojen yrittäjiä ja pyrin aina auttamaan, vaikka suoraa palvelua et minulta löytäisikään. Odotellessa yhteydenottoani voit käydä lukemassa yritysesittelyn sekä tutustumassa blogiini.

Yhteistyöterveisin
Juho "Salama" Tauriainen

Soita 040 7438373 Varaa aika

  Koti
  Valokuvaus
  Palvelut
  Yritys
  Blogi
  Yhteydenotto
  Ajanvaraus