Muotokuvaus

Muotokuvaus

Muotokuvaus liittyy tavallisimmin elämän merkkitapahtumiin ja erilaisiin käännekohtiin. Muotokuvaus esimerkiksi syntymäpäivänä, hääpäivänä tai eläkkeelle siirtyessä on mainio tapa tallettaa tärkeitä hetkiä kuviksi ja arvokkaiksi muistoiksi.

Hyvä muotokuva kertoo aina jotakin olennaista kuvattavan persoonallisuudesta, joka kuvaajan on osattava tuoda esiin aidolla ja luonnollisella tavalla. Kuvaajan ammattitaito, oikeiden kuvakulmien ja oikean valaistuksen valinta, kuvattavan arvostaminen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen ovat ratkaisevan tärkeitä kuvauksen onnistumiseksi.

Siksi Studio Salama on varma valinta kun harkitset muotokuvan ottamista merkkipäivänäsi tai vaikkapa ihan muuten vaan!

Muotokuvaus asiakkaan luona tai erikseen sovitussa paikassa Oulun tai Iin lähiseudulla  alk. 159 euroa (kuvista toimitetaan salasanallinen vedosgalleria).

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Studio Salamalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.

”Päätettiin ottaa Oulun seudun Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n hallituksesta yhdenmukaiset muotokuvat ja kilpailutettiin valokuvauspalvelut. Juho rakensi studion hallituksen kokouksen perään samaiseen kokoustilaan ja otti kuvat. Juho kyllä heittäytyi tilanteeseen aivan yhtä lailla kuin lapsi- tai perhekuvaukseen. Karskimpikin mies hymyili. Yllätyin täysin, miten hyvin kuvat onnistuivat ja otin oman kuvani joka paikkaan profiilikuvakseni. Myös moni muu hallituksen jäsen näkyi tehneen samoin.”

Juha ”Vauhtipyörä” Ahola

muotokuvaus oulu ii studio
Muotokuvaus on mainio tapa tallettaa tärkeitä hetkiä kuviksi ja arvokkaiksi muistoiksi.

Tarvitsetko valokuvaajaa tai tulostusta?

Jos et löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja valokuvauksesta, tulostuksesta tai muista palveluistani, niin soita tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Vastaan yhteydenottoihin aina saman päivän aikana.

Vaikka et olisi täysin varma tarpeistasi, niin aina voit silti kysyä. Tunnen paljon eri alojen yrittäjiä ja pyrin aina auttamaan, vaikka suoraa palvelua et minulta löytäisikään. Odotellessa yhteydenottoani voit käydä lukemassa yritysesittelyn sekä tutustumassa blogiini.

Yhteistyöterveisin
Juho "Salama" Tauriainen

Soita 040 7438373 Varaa aika

  Koti
  Valokuvaus
  Palvelut
  Yritys
  Blogi
  Yhteydenotto
  Ajanvaraus